Jachthaven Workum / Friesland

Een prachtige jachthaven midden in Workum - Friesland

Midden in het centrum van het waterrijke Workum ligt onze jachthaven welke is voorzien van alle comfort. Denk hierbij aan faciliteiten zoals een modern schoon toiletgebouw met douches, een dieselpomp en verschillende watervulpunten. Naast een scheepswinkel met watersportartikelen, onderdelen en Yamaha buitenboordmotoren, beschikt Workum Watersport over een goedgekeurde kraan voor het te water laten van uw boot.

Het terrein is erg netjes en wordt dan ook goed bijgehouden. Alle ligplaatsen hebben de mogelijkheid om te beschikking over een walstroom aansluiting. Uw auto kunt u parkeren bij ons op het terrein. Kortom, onze jachthaven is het ideale uitvalsbasis en startpunt voor het verkennen van de Friese meren!

Voor eventuele vrije ligplaatsen kunt u contact met ons opnemen.


Over Workum Watersport

Workum Watersport (voorheen Kuperus Watersport) is een begrip in het waterrijke Friesland. Het bedrijf bestaat o.a. uit een jachthaven en een mooie scheepswinkel & watersportwinkel in Workum. Naast botenbouw kunt u hier terecht voor al het onderhoud aan schepen en (buitenboord)motoren. Door goed vakmanschap is refit van schepen een belangrijk onderdeel geworden van het bedrijf. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte boten bent u hier aan het juiste adres voor het huren van sloepen.
Heeft u specifieke wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie

  • Doltewâl 32
    8711 BA, Workum
  • T: 0515-541728
  • M: 06-57992769