Onderhoud boot

Wij beschikken over een hijskraan van 16 Ton voor onderhoud aan uw boot. Met een mastenkraan kunnen wij eventueel masten demonteren met een lengte tot ca. 17 mtr. en een max. gewicht van 500 KG. Voor grotere en zwaardere schepen (tot 100 Ton) hebben we de mogelijkheid om in Harlingen reparatie`s of onderhoud uit te voeren.

Indien noodzakelijk kunnen wij uw schip met staande mast takelen. Met de hogedrukreiniger wordt de gehele romp en onderwaterschip gereinigd.

Het uitvoeren van onderhoud voor uw boot aan de technische installatie kunnen onze monteurs voor u uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring en omdat we vele motoren in onderhoud en reparatie hebben zijn we allround met elke scheepsdiesel motor.

Ook voor strak schilderwerk, antifouling behandeling, reparatie-en onderhoudsklussen kunt u bij ons terecht; het maakt daarbij niet uit of u schip van hout, staal, aluminium of van polyester is gebouwd. Ook het inbouwen van apparatuur is mogelijk.

 

Over Workum Watersport

Workum Watersport (voorheen Kuperus Watersport) is een begrip in het waterrijke Friesland. Het bedrijf bestaat o.a. uit een jachthaven en een mooie scheepswinkel & watersportwinkel in Workum. Naast botenbouw kunt u hier terecht voor al het onderhoud aan schepen en (buitenboord)motoren. Door goed vakmanschap is refit van schepen een belangrijk onderdeel geworden van het bedrijf. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte boten bent u hier aan het juiste adres voor het huren van sloepen.
Heeft u specifieke wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie

  • Doltewâl 32
    8711 BA, Workum
  • T: 0515-541728
  • M: 06-57992769