Yamaha buitenboordmotor dealer

Exclusief Yamaha Dealer
Wij zijn EXCLUSIEF DEALER van YAMAHA. Zowel voor een nieuwe als voor een gebruikte buitenboordmotor kunt u bij ons terecht! Ook voorYamaha buitenboordmotor onderdelen kunt u bij ons terecht.

Onze monteurs gaan regelmatig naar de technische trainingen van YAMAHA. Voor u betekent dit dat uw YAMAHA bij ons in goede handen is. Omdat het centrale onderdelen magazijn van Europa in Schiphol zit zijn verreweg de meeste onderdelen leverbaar binnen 24 uur.

In het seizoen (april t/m september) is het meestal niet mogelijk om dit bestand op onze site actueel te houden. Natuurlijk kunt u dan even bellen of mailen en u weet welke tweedehands buitenboordmotoren we hebben!

Op onze site staan een aantal zeer gangbare modellen voorzien van een technische beschrijving en een consumentenprijs. Indien u meer info wenst, neem gerust contact met ons op.

YAMAHA PORTABLE BUITENBOORDMOTOREN overzicht / brochure 2020
YAMAHA BUITENBOORDMOTOREN (F30 t/m F350) / brochure 2020
YAMAHA MARINE ACCESSOIRES / brochure 2020

Bekijk hier de actuele prijslijst 2020


Yamaha Onderdelen Catalogus
Met behulp van de online Yamaha buitenboordmotor onderdelen Catalogus kunt u zelf snel en doeltreffend de juiste onderdeelnummers opzoeken van elk Yamaha vaar- of voertuig welke geleverd is in Europa vanaf 1988. Daarbij kunt u een bestellijst samenstellen en deze vervolgens opslaan en naar ons mailen. U ontvangt dan zo snel mogelijk van ons de actuele verkoopprijzen en de eventuele levertermijn.

Voor motoren van vóór 1988 kunt u natuurlijk gewoon telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Klik hieronder voor de onderdelen catalogus:


Over Workum Watersport

Workum Watersport (voorheen Kuperus Watersport) is een begrip in het waterrijke Friesland. Het bedrijf bestaat o.a. uit een jachthaven en een mooie scheepswinkel & watersportwinkel in Workum. Naast botenbouw kunt u hier terecht voor al het onderhoud aan schepen en (buitenboord)motoren. Door goed vakmanschap is refit van schepen een belangrijk onderdeel geworden van het bedrijf. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte boten bent u hier aan het juiste adres voor het huren van sloepen.
Heeft u specifieke wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie

  • Doltewâl 32
    8711 BA, Workum
  • T: 0515-541728
  • M: 06-57992769