Winterstalling voor uw boot / sloep

Winterstalling voor uw boot zowel buiten als binnen, bij ons in de loods, is mogelijk Wij beschikken over een hijskraan van 16 Ton. Met een mastenkraan kunnen wij eventueel masten demonteren met een lengte tot ca. 17 mtr. en een max. gewicht van 500 KG. Met de hogedrukreiniger wordt de gehele romp en onderwaterschip gereinigd en desgewenst de opbouw.

Het winterklaar maken en eventueel het uitvoeren van onderhoud aan de technische installatie kunnen onze monteurs voor u uitvoeren. Doordat we vele motoren in onderhoud en reparatie hebben zijn we allround met elke scheepsdiesel motor.

Ook voor strak schilderwerk, antifouling behandeling, grote- en kleine reparatie onderhoudsklussen kunt u bij ons terecht, het maakt daarbij niet uit of u schip van hout, staal of van polyester is gebouwd. Ook het inbouwen van apparatuur is mogelijk.

Sinds eind 2007 hebben wij de beschikking over ruim 650 m2 extra loodsruimte. Deze loods is met name geschikt voor de stalling van sloepen. Onze eigen Kuperus Sloepen maar natuurlijk ook de sloepen gebouwd door onze collega`s vinden hier een plaats. In de wintermaanden hebben wij dan de tijd om uw kostbare bezit in perfecte staat in het voorjaar weer vaarklaar aan u af te leveren. Natuurlijk bepaalt u of en wat we aan uw schip moeten doen!

 

Over Workum Watersport

Workum Watersport (voorheen Kuperus Watersport) is een begrip in het waterrijke Friesland. Het bedrijf bestaat o.a. uit een jachthaven en een mooie scheepswinkel & watersportwinkel in Workum. Naast botenbouw kunt u hier terecht voor al het onderhoud aan schepen en (buitenboord)motoren. Door goed vakmanschap is refit van schepen een belangrijk onderdeel geworden van het bedrijf. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte boten bent u hier aan het juiste adres voor het huren van sloepen.
Heeft u specifieke wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie

  • Doltewâl 32
    8711 BA, Workum
  • T: 0515-541728
  • M: 06-57992769