Bootonderhoud en reparatie

Wij beschikken over een hijskraan van 16 Ton voor onderhoud aan uw boot. Met een mastenkraan kunnen wij eventueel masten demonteren met een lengte tot ca. 17 mtr. en een max. gewicht van 500 KG. Voor grotere en zwaardere schepen (tot 100 Ton) hebben we de mogelijkheid om in Harlingen reparatie`s of onderhoud uit te voeren.

Indien noodzakelijk kunnen wij uw schip met staande mast takelen. Met de hogedrukreiniger wordt de gehele romp en onderwaterschip gereinigd.

Het uitvoeren van onderhoud voor uw boot aan de technische installatie kunnen onze monteurs voor u uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring en omdat we vele motoren in onderhoud en reparatie hebben zijn we allround met elke scheepsdiesel motor.

Ook voor strak schilderwerk, antifouling behandeling, reparatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons terecht; het maakt daarbij niet uit of u schip van hout, staal, aluminium of van polyester is gebouwd. Ook het inbouwen van apparatuur is mogelijk.

Recente projecten

Wij maken uw boot elektrisch!

Workum Watersport is dé specialist voor het ombouwen van uw boot. Van eentje met een diesel naar een boot met elektrisch aandrijvingssysteem.

U heeft geen laadpaal nodig en uw accu’s zijn met een normale 220V stekker in 1 nacht weer opladen. Hier kunt u tot wel 12 uur mee varen. De motorisering is van 2 KW t/m 50 KW voor zowel schroefas als saildrive montage.

Inruil van uw oude dieselmotor is mogelijk.