Sloepverhuur in Workum

Vaarbewijs niet nodig!
Sloepverhuur in Friesland. Iedereen kan een exclusieve Kuperus Sloep bij ons huren, u heeft namelijk geen vaarbewijs nodig. Het varen met deze sloepen / boten is tamelijk eenvoudig, zo ook het vaarreglement. Indien noodzakelijk vindt een uitvoerige instuctie plaats vóór vertrek.

Route
Een waterkaart van het vaargebied is aan boord. U vertrekt vanuit Workum, één van de Friese Elfsteden, gelegen aan het IJsselmeer. U heeft de beschikking over één van de prachtige Kuperus Sloepen, de Sloepen welke door ons worden gebouwd, verkocht én verhuurd. Het huren voor één dag, weekend of een hele week is mogelijk. Vanaf Workum zit u midden in het schitterende vaargebied rond Heeg – Sloten – Balk – Hindeloopen. Prachtig open water op het Heegermeer en de beschutte wateren door de Gaasterlandse bossen richting Hindeloopen.

Lekker genieten met sloepverhuur van Kuperus!
Lekker varen, luieren en genieten. Onderweg aanleggen midden in de natuur of bij één van de vele restaurantjes onderweg. De Sloepen, voor maximaal 6 personen, zijn uitgerust met betrouwbare dieselmotoren.

Reserveren voorkomt teleurstelling!

Boek onze reddingssloep (12 pers.) direct online!