Een prachtige jachthaven in het centrum van Workum

Midden in het centrum van het waterrijke Workum ligt onze jachthaven welke is voorzien van alle comfort. Denk hierbij aan faciliteiten zoals een modern schoon toiletgebouw met douches, een dieselpomp en verschillende watervulpunten. Naast een scheepswinkel met watersportartikelen, onderdelen en Yamaha buitenboordmotoren, beschikt Workum Watersport over een goedgekeurde kraan voor het te water laten van uw boot.

Het terrein is erg netjes en wordt dan ook goed bijgehouden. Alle ligplaatsen hebben de mogelijkheid om te beschikking over een wal stroomaansluiting. Uw auto kunt u parkeren bij ons op het terrein. Kortom, onze jachthaven is het ideale uitvalsbasis en startpunt voor het verkennen van de Friese meren!

Voor eventuele vrije ligplaatsen kunt u contact met ons opnemen.

Voorjaar 2021

Openingstijden

maandag8:00 — 18:00
dinsdag8:00 — 18:00
woensdag8:00 — 18:00
donderdag8:00 — 18:00
vrijdag8:00 — 18:00
zaterdag9:00 — 17:00
zondagGesloten
Workum Watersport

Onze jachthaven in beeld & cijfers

Workum Watersport (voorheen Kuperus Watersport) is een begrip in het waterrijke Friesland. Het bedrijf bestaat o.a. uit een jachthaven en een mooie scheepswinkel & watersportwinkel in Workum. Naast botenbouw kunt u hier ook terecht voor al het onderhoud aan schepen en (buitenboord)motoren.
46

Vaste ligplaatsten

42+

Plaatsen voor winterstalling

20+

Ligplaatsen passanten

2

Verhuur boten - electrisch en diesel