Exclusief Yamaha Dealer

Wij zijn EXCLUSIEF DEALER van YAMAHA. Zowel voor een nieuwe als voor een gebruikte buitenboordmotor kunt u bij ons terecht! Ook voorYamaha buitenboordmotor onderdelen kunt u bij ons terecht.

Onze monteurs gaan regelmatig naar de technische trainingen van YAMAHA. Voor u betekent dit dat uw YAMAHA bij ons in goede handen is. Omdat het centrale onderdelen magazijn van Europa in Schiphol zit zijn verreweg de meeste onderdelen leverbaar binnen 24 uur.

In het seizoen (april t/m september) is het meestal niet mogelijk om dit bestand op onze site actueel te houden. Natuurlijk kunt u dan even bellen of mailen en u weet welke tweedehands buitenboordmotoren we hebben!

Op onze site staan een aantal zeer gangbare modellen voorzien van een technische beschrijving en een consumentenprijs. Indien u meer info wenst, neem gerust contact met ons op.

Yamaha Onderdelen Catalogus

Met behulp van de online Yamaha buitenboordmotor onderdelen Catalogus kunt u zelf snel en doeltreffend de juiste onderdeelnummers opzoeken van elk Yamaha vaar- of voertuig welke geleverd is in Europa vanaf 1988. Daarbij kunt u een bestellijst samenstellen en deze vervolgens opslaan en naar ons mailen. U ontvangt dan zo snel mogelijk van ons de actuele verkoopprijzen en de eventuele levertermijn.

Voor motoren van vóór 1988 kunt u natuurlijk gewoon telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Bekijk de onderdelen catalogus.

Yamaha buitboordmotoren

Wij maken uw boot elektrisch!

Workum Watersport is dé specialist voor het ombouwen van uw boot. Van eentje met een diesel naar een boot met elektrisch aandrijvingssysteem.

U heeft geen laadpaal nodig en uw accu’s zijn met een normale 220V stekker in 1 nacht weer opladen. Hier kunt u tot wel 12 uur mee varen. De motorisering is van 2 KW t/m 50 KW voor zowel schroefas als saildrive montage.

Inruil van uw oude dieselmotor is mogelijk.