Winterstalling voor uw boot of sloep

Wij beschikken over een hijskraan van 16 Ton voor onderhoud aan uw boot. Met een mastenkraan kunnen wij eventueel masten demonteren met een lengte tot ca. 17 mtr. en een max. gewicht van 500 KG. Voor grotere en zwaardere schepen (tot 100 Ton) hebben we de mogelijkheid om in Harlingen reparatie`s of onderhoud uit te voeren.

Indien noodzakelijk kunnen wij uw schip met staande mast takelen. Met de hogedrukreiniger wordt de gehele romp en onderwaterschip gereinigd.

Winterstalling voor uw boot zowel buiten als binnen, bij ons in de loods, is mogelijk Wij beschikken over een hijskraan van 16 Ton. Met een mastenkraan kunnen wij eventueel masten demonteren met een lengte tot ca. 17 mtr. en een max. gewicht van 500 KG. Met de hogedrukreiniger wordt de gehele romp en onderwaterschip gereinigd en desgewenst de opbouw.

Het winterklaar maken en eventueel het uitvoeren van onderhoud aan de technische installatie kunnen onze monteurs voor u uitvoeren. Doordat we vele motoren in onderhoud en reparatie hebben zijn we allround met elke scheepsdiesel motor.

Ook voor strak schilderwerk, antifouling behandeling, grote- en kleine reparatie onderhoudsklussen kunt u bij ons terecht, het maakt daarbij niet uit of u schip van hout, staal of van polyester is gebouwd. Ook het inbouwen van apparatuur is mogelijk.

Sinds eind 2007 hebben wij de beschikking over ruim 650 m2 extra loodsruimte. Deze loods is met name geschikt voor de stalling van sloepen. Onze eigen Kuperus Sloepen maar natuurlijk ook de sloepen gebouwd door onze collega`s vinden hier een plaats. In de wintermaanden hebben wij dan de tijd om uw kostbare bezit in perfecte staat in het voorjaar weer vaarklaar aan u af te leveren. Natuurlijk bepaalt u of en wat we aan uw schip moeten doen!

Wij maken uw boot elektrisch!

Workum Watersport is dé specialist voor het ombouwen van uw boot. Van eentje met een diesel naar een boot met elektrisch aandrijvingssysteem.

U heeft geen laadpaal nodig en uw accu’s zijn met een normale 220V stekker in 1 nacht weer opladen. Hier kunt u tot wel 12 uur mee varen. De motorisering is van 2 KW t/m 50 KW voor zowel schroefas als saildrive montage.

Inruil van uw oude dieselmotor is mogelijk.